CORBU: Laborator Stradal de Arte ale Sunetului – Zalău, 2-6 iunie

Zălăuanii pot participa la Laboratorul Stradal de Arte ale Sunetului pe care CORBU îl aduce la Zalău, pe Platoul de Marmură, timp de 5 zile (în perioada 2-6 iunie 2021), între orele 15:00-18:00.

Laborator Stradal de Arte ale Sunetului este un proiect independent cu un obiectiv concret: dezlegarea prejudecăților de orice fel prin contactul cu două dintre artele sunetului: – muzica și literatura – și diferitele niveluri de percepție ale lor prin ascultarea pasageră.

Dezleganie este prima piesă de pe albumul Cei Care Tac.
Concertul integral poate fi ascultat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=c0txUuqxyQc&t=2s

”Ce înțelegem prin ascultarea pasageră: Fiecare persoană are capacitatea de a percepe pe niveluri diferite sunetul. Din acest motiv am descoperit ascultarea pasageră, pe care am asociat-o cu o persoană care, în drum spre casă, trece pe lângă un muzician sau pe lângă un scriitor și, în timp ce trece pe lângă ei, le aude muzica, respectiv poezia literei. Această formă de a auzi sunete pe lângă care treci am numit-o ascultarea pasageră a artei. Vom avea cu noi albumul recent Cei Care Tac și volumul Confesiunile Amiralei Noir, apărut la Editura Aius și scris de Luiza Mitu”, spune Sergiu CORBU Boldor.

Sergiu CORBU Boldor a absolvit Universitatea de Muzică din Oradea cu specializările Pedagogie muzicală și Interpretare vioară. Pe lângă vioară Sergiu CORBU Boldor a studiat ca instrumente secundare: chitara, chitara electrică, chitara bass, percuții, mandolină, fluier, caval, drâmbă. Are o experiență de peste 12 ani pe scenele mari ale industriei muzicale. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Semnal M, Taxi, Hara, farfarello, Haggard, Guano Apes etc. A fost membru fondator la trupa Azepam din Oradea și violonist la trupa Popa Șapcă din Timișoara. A inițiat și coordonat propriile proiecte muzicale ca: AD HOC, 2 fire 2 paie, Intensitate Epic Sonoră.

Sergiu CORBU Boldor are experiența educației transdisciplinare în lucrul cu tinerii: a fost lider în cadrul Organizației Naționale Cercetașii României.

Din 2017 este inițiatorul și coordonatorul Proiectului Muzical CORBU și al Proiectului Blana con Dios. Starea 23.

Luiza Matilda Mitu este doctor în filosofie (studii transdisciplinare) cu o teză intitulată: Eugène Ionesco și logica contradictoriului, teză coordonată de academicianul Basarab Nicolescu. Ca bursieră P.O.S.D.R.U a Universității de Sudii Europene din Cluj-Napoca, a satisfăcut un stagiu de cercetare la Paris Est-Créteil, Paris, Franța, sub coordonarea tutorelui științific Sylvie Jouanny; octombrie-decembrie 2012 stagiu de cercetare la Universitatea Toulouse le Mirail II, Toulouse, Franța, sub coordonarea tutorelui științific Monique Martinez Thomas. A fost redactor la Editura Aius și la revista Mozaicul din Craiova. A coordonat activitatea Casei de Cultură Traian Demetrescu din Craiova, în calitate de manager interimar. Majoritatea activităților au avut ca grup țintă tinerii. A colaborat ca performer la proiecte inițiate de artista Irinel Anghel. În prezent este îngerul păzitor al Proiectului Muzical CORBU.


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism!
Orice sumă contează!

Mihai Calin Paval
RO53INGB0000999901462814
ING Bank

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *