Bălăjel a pus ochii pe vistieria de la Bruxelles și ”atacă” spațiile mai mici din cartierele Zalăului, ca să facă parcări. Că ”de ce să se mai chinuie și alții în viitor?!”

Probabil singurul viceprimar din lume cu logo, Bălăjel dezvăluie un plan de bătaie ambițios pentru locuri de parcare în Zalău. Așa zice titlul comunicatului dat zilele trecute. Și, ca să nu fie probleme cu ”huoooo-itorii de serviciu”, sigur că e nevoie de parcări, și e foarte bine că cineva se ocupă de asta. Însă, până una, alta, poate ar fi bine să se ocupe și de partea de comunicare.

Cum vrea să rezolve Bălăjel problema locurilor de parcare insuficiente?

Prima oară, ”pentru a identifica potențialul pentru a satisface nevoia zălăuanilor pentru parcări” , face un anunț care să stârnească interesul zălăuanilor. Apoi, face multe deplasări în teren. Nu, nu de unul singur, ci atent MONITORizat de oameni de presă capabili, care să știe și să scrie și cum se trage-n chip la modul profesionist. Asta așa, că ”De ce să se mai chinuie și alții în viitor?!”, așa cum se chinuie actuala administrație cu provocările unui oraș care ar fi putut fi la standarde europene, dar a stat prost la concepte?

Odată treaba asta rezolvată, trebuie făcut rost de bani. Fiindcă, ne spun oamenii de presă ai edilului, ”Orice se poate, cu bani. Pentru că banii europeni sunt cei mai mulți și cei mai siguri, viceprimarul este cu ochi pe vistieria de la Bruxelles.” Nu știu dacă bruxellezii știu asta, dar ar fi bine să știe. Ca să nu se trezească cu vistieria goală.

Acuma, după ce ai făcut rost de bani, ce faci? Sau, mai bine zis, cu cine faci? Ei, bine, Bălăjel știe: cu Citadinul. Care (toți zălăuanii știu asta), își dau teza de doctorat într-ale înaintării Zalăului spre cele mai înalte standarde europene în fiecare an, toaletând copacii. Adică îi taie de nu se văd. Și cum să nu ai încredere îi ei că o să facă treabă bună și cu restul lucrurilor?

Dom’le, una-i doar să dai din gură, alta e să și acționezi. Așa că Bălăjel a pus deja ochii pe două cartiere, unde o să facă 350 de locuri de parcare dintr-o lovitură: 150 – într-o zonă foarte ”înghesuită” acum din Dumbrava, 200 – pe cursul pârâului Sărmaș din Porolissum. Dar asta nu e totul. Spațiile mai mici din cartiere vor fi ”atacate” pentru parcări cu Citadin, care va intra în profunzime în zonele rezidențiale.

(Acest material este pamflet – a se trata ca atare)


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism:

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *