Beton, nu alta! Consiliul Județean Sălaj și-a făcut ”curățenie” în ogradă – a tăiat copacii!

După ce, nu de multă vreme, probabil cel mai frumos copac paulownia din județ, cel din fața Inspectoratului Școlar  a fost tăiat, cei de la Consiliul Județean Sălaj (CJS) le calcă pe urme. Adică au tăiat toți copacii de pe lângă sediul instituției (mai puțin un nuc și doi tuia).

Acuma, de ce nu au mai încăput cei de la CJS de copaci, mai ales acum, când planeta ia foc, la propriu, și când fiecare copac e aur curat, doar ei știu. Deși, probabil, nici ei nu știu. Gurile rele ar putea spune că e pe linie de partid. Nu de alta, dar cum Bancea, director al Casei corpului didactic, nu a mai încăput de paulownia, la fel și șeful CJS (că nu credem că mișcă ceva în front fără aprobare) nu a mai încăput de copacii de acolo.  Oricum ar fi, pe linie de partid sau nu, să tai copacii în vremurile în care trăim nu se poate numi decât crimă ecologică.

Sau nu, domnilor?


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism:

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

2 thoughts on “Beton, nu alta! Consiliul Județean Sălaj și-a făcut ”curățenie” în ogradă – a tăiat copacii!

  1. Stimate domnule autor, inainte sa imi pomeniti numele in acest articol, va rog sa va documentati, discutand si cu mine, nu numai cu cei care au toaletat copacul, asa ar fi profesionist. Treceti destul de frecvent pe langa mine si ati fi putut sa o faceti, dar este mai usor sa denigrati.
    Pentru lamuriri, va stau la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *