Cultură’n Șură aduce teatrul în două sate sălăjene: Aluniș și Iaz

Cultură’n Șură ajunge vineri, 6 august 2021, de la ora 21:00, în Aluniș, la Ruja a lu’ Zgembețu, după sat, iar duminică, 8 august 2021, la ora 20:30, la „Muzeul de Artă Populară Ligia Alexandra Bodea”, în Iaz, comuna Plopiș.

Se va juca „Experimentul” de Ion Băieșu și alți autori români contemporani,  o comedie actuală care vorbește despre prietenia improbabilă dintre un fost magistrat și un hoț. Bartolomeu Capră își duce viața aparent liniștită în apartamentul său, până ce într-o noapte este vizitat de un hoț în căutarea prăzii. Intrusul, în scurt timp, îi va deveni prietenul pe care și l-a dorit întotdeauna, iar femeia de serviciu, „însărcinată cu curățenia” va trebui să facă tot ce-i stă în putință pentru a demasca hoțul.

Distribuția: Iulian Gliță, Marin Grigore, Florentina Năstase

Regia: Victor Olăhuț

Spectacolul „Experimentul” a primit „Premiul Special al Juriului” în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Atelier”.

Copiii sunt invitați să participe la un atelier susținut de doi actori din trupa noastră chiar în ziua reprezentației.

Intrarea la spectacol și participarea la atelier sunt gratuite. Toți participanții sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte măsurile de distanțare socială pe toată durata desfășurării evenimentelor.

Parteneri: Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Tur Cento Trans, Romania Educab

Partener media: spotmedia.ro

„Satul și teatrul” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

https://www.facebook.com/events/262781545295074/?ref=newsfeed


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *