Festivalul toamnei – un nou proiect implementat la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău

Peste 2400 de elevi și 197 de cadre didactice vor participa la prima ediție a proiectului județean “Festivalul Toamnei”, care va avea loc în perioada 22-26 noiembrie 2021. Partenerii Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” sunt instituții educative din județul Sălaj, Biblioteca Județeană “I.S. Bădescu”,  Grădina Botanică “Vasile Fati” și Complexul de Servicii Sociale Jibou.

“Festivalul Toamnei, cu activități în limba română, limba engleză, limba franceză și limba germană, este o manifestare tradițională ce aparține culturii și civilizației  universale, cuprinzând o multitudine de activități sub diferite titluri. Manifestarea culturală organizată are scopul de a captiva atenția preșcolarilor și a elevilor,  punând în lumină conceptul toamna,printr-o abordare transdisciplinară. Se urmărește sensibilizarea elevilor cu privire la importanța înțelegerii identității culturale națională și locală, în interacțiune cu identitatea culturală a Europei și a întregii lumi. În cadrul proiectului vom desfășura activități precum ateliere de lucru, vom organiza cluburi, cercuri și o expoziție artistică”, spun organizatorii.

În cadrul proiectului, în Centrul Expozițional al Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, va fi vernisată expoziția ”Toamna – simfonia schimbării” marți, 23 noiembrie 2021, ora 10.50. Noul proiect implementat încurajează schimbul de bune practici între instituțiile educative, desfășurate cu respectarea strictă a normelor prevăzute în Ordinul comun pentru aprobarea măsurilor de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV 2 în vigoare la data organizării activităților.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *