Scurtișaguri: Trist, dom’le, trist, când se duc naibii teoriile conspirației. Trăiască libertatea de exprimare! Da, dar numai dacă ne convine. Dacă nu…

• Toată lumea s-a minunat nevoie mare de lumina roșie de pe cer (aurora boreală) care s-a văzut în multe locuri din țară. Chestia e că nu doar din țară, ci din lume. Auroră boreală sau nu, lucrul ăsta e deloc normal într-o zonă unde nu ar trebui să aibă loc fenomene de genul ăsta.

Unii au zis, mai pe șoptite, așa, că de vină e HAARP-u’. De ce pe șoptite? Fiindcă gura lumii, mă rog, ”partea educată” a lumii e mereu pe poziție de start, cu scuipatul în colțul gurii, gata să-l slobozească către ”needucați”. O gură a lumii care ne-a spus de atâtea ori că HAARP’u nu există. Adică există, dar acolo se fac doar chestii legate de agricultura locală, că vor ăia să le fie bine la oameni. Ăia mai proști decât ei.

Ca să fie treaba oablă, gura lumii a fost pe poziție: ”Bă, prostule, ce prost ești, asta-i teoria conspirației pentru proști, prostule!. Dă o sursă, dacă te crezi deștept! Huo!”

Iaca sursa: https://www.uaf.edu/news/haarp-to-produce-artificial-airglow-that-may-be-widely-visible-in-alaska.php

•  Există oameni (unii ar zice că-i chiar partid) care nu mai pot, da’ nu mai pot de cei care nu înțeleg că fiecare are dreptul la libertatea de exprimare, de alegere – de orice fel ar fi. Și mai că îți venea să-i crezi, așa de tari erau în gură. Numa că, ce să vezi, una de-a lor a avut și ea o opinie. Atâta tot că (‘tă-i Stalin de neascultători!) opinia – libertatea de exprimare cum ar veni -, aia pentru care se dădeau cu curul de pământ partidiștii, n-a fost întocmai așa cum s-a indicat de la comenduirea de partid. Și, ce să vezi, libertatea de exprimare nu a mai fost bună. Ba chiar a fost ”nu-i voie, caca!” Ca atare, neascultătoarea a fost pusă la colț. Și nu doar de ăilalți, a căror libertate de exprimare e aia bună, ci și de copchila femeii. Care a zis: ”Bă, între mamă și slogan, io clar aleg sloganu”. Acuma, poate că ai fi înțeles-o pe copchilă, dacă mă-sa ar fi fost ditamai dictatoru și ar fi tras cu pușcocu social în constituție de să-i sară legile cu votanții din parlament cu tot. Da’, ce să vezi, femeia – cea a cărei libertate de exprimare nu a mai coincis cu a partidului -, nu a făcut altceva decât să zică niște cuvinte pe gură. Atât. Fără niciun fel de alte implicații. Doar o exercitare a libertății de exprimare, ‘t-o Stalin libertate!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *