Anamaria Păcurar: dintr-un proiect de suflet a creat la Șimleu Silvaniei un loc superb – Skin Dogma

Ce este Skin Dogma? Un centru de frumusețe și sănătate a pielii, în Șimleu Silvaniei, pe strada Mihai Eminescu nr.3, în casa în care a locuit între 1943 – 2014 artistul șimleuan Fodor Laszlo. Așa, ca descriere pe scurt. Însă Skin Dogma e mai mult decât atât. Este un loc superb. Începând de la grădina de la intrare, la fiecare încăpere în parte, unde fiecare detaliu este atent așezat în imaginea de ansamblu. Un bun gust extraordinar care poate transforma Skin Dogma într-un adevărat obiectiv turistic pentru oricine ajunge la Șimleu.

Dincolo de frumusețea clădirii în sine, care te impresionează de la prima vedere, este un proiect de suflet. Da, se folosește de atât de multe ori sintagma ”am pus suflet”, încât a devenit perimată, un simplu clișeu. Însă aici, la Skin Dogma,  partea de suflet e la vedere, e reală. Iar asta datorită celei care a transformat o casă aflată în paragină, într-un loc superb: Anamaria Păcurar.

Anamaria a gândit locul ăsta ca o oază de relaxare. Pentru că, zice ea, vrea să elimine stresul fiecărui om care trece pragul casei, înconjurându-l cu energie pozitivă. De ce? De dragul oamenilor. Și tot ce face ea acolo e făcut, prin excelență, ca să trateze nu doar pielea, dar și sufletul. Pare mult spus? Vă zic sigur că nu e prea mult. Am văzut asta în timp ce vorbeam cu Anamaria, iar ea sublinia cuvintele privindu-mă cu ochii mari și cu un zâmbet larg, cald.

Omul frumos îl recunoști (mă rog, cei care pot să vadă) din prima. Așa e și în cazul Aneimaria. Mi-a plăcut încă de când am întâlnit-o la inaugurarea de acum 1 an și ceva, când îmi spunea despre locul ăsta cu atâta drag, că am simțit exact ce vrea să spună.

A fost o reală bucurie să stau de vorbă cu ea. O descătușare de energie pozitivă cu miros de smirnă. O energie care s-a impregnat în casa care poartă, acum, numele de Skin Dogma. Un loc unde vin la tratament oameni din toată țara. De ce vin aici, la Șimleu Silvaniei? Pentru că Skin Dogma e un concept unic în țară, care îmbină terapii holistice cu tratamente științifice. Un concept care îmbină sunete, lumini, meditație, miros și tratamente revoluționare în domeniul îngrijirii pielii.

Anamaria este corneoterapuet, și a făcut multe cursuri, a studiat în țări din Europa și în România. Pentru că ceea ce face ea nu e un simplu tratament. Totul pornește de la un diagnostic pe care îl pune în urma discuțiilor cu fiecare client în parte. Și fiecare e tratat aparte, așa cum e, de altfel, absolut firesc.

Sincer, mi-a spus atât de multe că n-am cum să fac un rezumat. Pot doar să vă spun că Anamaria este un om frumos, cu care e o plăcere să stai de vorbă. Și merită să o ascultați ce spune, multora o să vă deschidă ochii și o să vă schimbe percepția despre ceea ce înseamnă sănătatea pielii și a sufletului.

Uitați-vă la emisiune (care a fost găzduită de Skin Dogma), apoi, atunci când aveți timp, mergeți să vedeți ce minunăție de loc a creat Anamaria la Șimleu Silvaniei.

Emisiunea apare cu sprijinul CentoGroup. Dacă vreți să fiți și voi sponsori, dați un semn. Datele de contact le găsiți pe https://reporterpursisimplu.ro/contact/


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism:

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

3 thoughts on “Anamaria Păcurar: dintr-un proiect de suflet a creat la Șimleu Silvaniei un loc superb – Skin Dogma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *