Doina Cociș, la prima ediție a emisiunii ”Pur și simplu”

Deloc regizată, fără un ”scenariu” în prealabil, prima ediție a emisiunii ”Pur și simplu” a avut-o ca invitată (și colaboratoare) pe Doina Cociș.

De ce Doina? Pentru că este un om cu mintea deschisă și care își asumă cine și ceea ce este, un lucru tot mai rar în zilele ăstea, când cosmetizarea propriei imagini a devenit o modă.

Cu inadvertențele de rigoare”, în ceea ce mă privește personal, și cu o cameră video care și-a dat obsteșcul sfârșit fix la montaj, făcându-mă de multe ori să par că mă uit aiurea, acesta este primul episod din seria de emisiuni ”Pur și simplu”. Vizionare plăcută!


5 thoughts on “Doina Cociș, la prima ediție a emisiunii ”Pur și simplu”

  1. Interesant că funcționați de peste nouă ani, cred ca funcționați așa cum noi funcționăm de peste 10 ani . Ce e interesant este faptul că până acum ați stat in anonimat, prezenta in mediul on-line este inexistentă ! As aprecia dacă ați avea demnitatea sa recunoșteti că ati plagiat titlu emisiunii !

    1. Pentru a vă liniști vanitatea, uitați aici linkul canalului de youtube, care se numește, ce să vezi, Pur și simplu. Uitați-vă la cel mai vechi videoclip, are peste 8 ani vechime. Deci, s-ar impune, cumva, niște scuze din partea dumneavoastră, așa, că tot ați vorbit de demnitate? https://www.youtube.com/c/SalajulPursiSimplu

    1. Nu v-am copiat titlul. Publicația Sălajul pur și simplu există de peste 9 ani. De aici și numele emisiunii. Canalul dumneavoastră de youtube ce vechime are?

Leave a Reply

Your email address will not be published.