Festivalul „Tânăr și Liber” Șimleu Silvaniei – ediția a III-a

Cea de-a treia ediție a Festivalului „Tânăr și Liber” Șimleu Silvaniei se va desfășura vineri, 28 mai 2021, de la ora 17.30, în curtea Cetății Báthory.

Festivalul, organizat de Primăria orașului Șimleu Silvaniei prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, împreună cu Centrul de Cultură și Artă a județului Sălaj, îl va avea ca invitat special pe Cristofor Aldea-Teodorovici din Chișinău, Republica Moldova, fiul regretaților Doina și Ion Aldea-Teodorovici. Cristofor se remarcă prin sprijinul oferit tinerelor talente aflate la începu de drum în cariera muzicală.

În deschiderea festivalului va avea loc o gală a voluntarilor Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei, prin care fiecare voluntar va fi răsplătit pentru timpul, devotamentul  și dăruirea arătate în cadrul programului de voluntariat a Centrului Național de Informare, cu un certificat acreditat și de Ministerul Muncii  și Protecției Sociale din România.

Pe scenă vor urca tineri artiști, elevi ai cursurilor de muzică de la Casa Orășenească de Cultură Șimleu Silvaniei, dar și pregătiți de alți îndrumători.

Festivalul va fi organizat cu respectarea normelor legislative în vigoare la data evenimentului și, de asemenea, locația va putea fi modificată în funcție de evoluția meteo din ziua respectivă, ca variantă alternativă fiind propusă Casa de Cultură Orășenească Șimleu Silvaniei.

Intrarea se va face strict pe bază de invitație, iar invitațiile pot fi solicitate Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei, în format fizic la sediul instituției din strada Báthory, Nr. 1, iar în mediul on-line printr-un mesaj pe pagina de facebook @infotoursimleusilvaniei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *