Ioana Tarba (hiro): o frumusețe de om, cu o gândire profundă și un talent autentic

N-am știut cine e Ioana, că dacă știam abordam altfel emisiunea. Sau, mai bine zis, tematica emisunii. Deși ea spune că îi face plăcere și se bucură să poată vorbi despre echipa ei. O echipă care se ocupă cu dublajul aritistic al filmelor de animație. O echipă care are peste 80 de membri, atât din România, dar și din alte țări.

Ne-am întâlnit pentru prima oară la emisiune. Și chiar dacă am vorbit la telefon înainte cu o zi, și mi-am dat repede seama că e un om fain, cu care sigur o să am ce vorbi la emisiune, Ioana a fost o surpriză. Una foarte frumoasă, care s-a dezvăluit încă din primele minute de când s-a așezat în fața mea – și ea, și hiro. Cine sau ce este este hiro? Este un amestec de putere, voință, credință, respect și încredere mai ales în Dumnezeu.

În timp ce o ascultam, îmi tot ziceam: ”Ce om fain e Ioana!”. Și deși subiectul principal a fost legat de ceea ce face ea și echipa ei, adică dublajul artistic (pe care l-au adus la nivel de artă actoricească), în timp ce o descopeream îmi era clar că pot atinge cu ea subiecte profunde. Iar asta pentru că Ioana are o gândire profună, mult peste vârsta ei. O gândire care își are rădăcinile în sensibilitatea interioară (pe care încearcă să o ascundă), în bun simț și în sinceritate.

Ioana este o frumusețe de om, cu un real talent în arta desenatului (că e în alb-negru, că e color). Iar desenele ei, foarte frumoase, de altfel, sînt pline de viață, fiecare detaliu fiind de o expresivitate autentică.

Ioana spune că ea, copil fiind, a învățat să privească în jur, să privească oamenii, învățând mereu despre ceea ce înseamnă viață.

Ioana este, de pe acum, un lider. Nu unul pe hârtie, creat din cuvinte, ci unul sută la sută autentic. Am văzut asta în siguranța cu care vorbește. O fată de 18 ani care are maturitatea unui om mult mai în vârstă. Dar nu o maturitate bazată pe experiență, ci una profundă, pe care o întâlnești rar la adolescenți, la tineri, în general.

Ioana spune că arta și cultura pot să salveze lumea. Și chiar crede asta.

Ar fi foarte multe de spus, însă cel mai bine e să urmăriți emisiunea și să o ascultați pe ea.

Unde o puteți găsi pe Ioana și ceea ce face împreună cu echipa H.KD.ub?  Pe Discord; intagram@h.k.un; https://youtube.com/@hkdubofficial4358; hkdubofficial@gmail.com. Sau, ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă dublajul artistic, puteți urmări Drifters (2016) – dublat în limba română.

Ediția asta a emisiunii a fost găzduită de Arcana , centru de terapie sufletească, acolo unde mergi cu sufletul încărcat și ieși cu sufletul liber. Asta datorită Valeriei și lui Răzvan. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo. Sigur o să mai merg.

Emisiunea apare cu sprijinul CentoGroup. Dacă vreți să fiți și voi sponsori, dați un semn. Datele de contact le găsiți pe https://reporterpursisimplu.ro/contact/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *