La Brilliant, un meniu al zilei foarte bun, prezentare foarte faină

Nu mă apucă prea des foamea. Nu știu de ce, dar așa sînt eu. În schimb, mănânc de poftă.

Azi i-am luat mamei un meniu al zilei, de la Brilliant. Asta după ce am consultat lista cu meniuri de pe internet. Al lor mi s-a părut  că-i cel mai ”de mâncat cu poftă”.

Am comandat meniul telefonic (la pachet), iar după vreo câteva minute am fost să-l iau. Din start, prezentarea e foarte faină. Adică nu e pus meniul în niște caserole ieftine, din ălea din polistiren, iar apoi puse într-o punga de plastic. Cele două feluri de mâncare sînt puse în niște caserole sigilate, lângă care o caserolă cu trei prăjiturele și o sticlă cu apă plată, toate într-o pungă de hârtie. Așa că, despre prezentare, numai de bine.

Ca de obicei, nu îmi era foame. Și apoi, luasem meniul pentru mama. Însă mi-au făcut cu ochiul prăjiturelele, așa că am împărțit mâncarea cu mama, jumi-juma.

Înainte să vă spun cum e mâncarea, e de menționat că o porție a fost suficientă ca să se sature două persoane.

Bun. Acuma, despre mâncare. Ciorba a la grec e foarte gustoasă. Cam toți cei care se ocupă de gătit (și, bineînțeles, mâncăcioșii) știu că toată treaba pentru o ciorbă a la grec reușită e baza. Dacă asta-i bună, e super. Ba chiar pe aceeași bază se face și ciorba de burtă.

La Brliliant, bucătarul sigur știe să facă o bază așa cum trebuie pentru ciorba a la grec. Așa că pot să vă spun că a fost foarte bună. Felul doi a fost juma de pui la rotisor cu cartofi aurii. Foarte bun și felul doi. Mai ales cartofii, pe care i-am mâncat eu toți, mama rămânând cu puiul. Dar am gustat și din pui și a fost bine făcut.

Prăjiturelele… Sincer, nu știu dacă am spus vreodată despre prăjituri că n-ar fi bune, indiferent de care ar fi (în special cele de casă). Așa că n-am cum să zic decât atât: mmmm…

Da, e loc și de o concluzie. 5 stele, atât pentru mâncare, cât și pentru prezentare.

P.S.: După felul în care a mirosit punga cu mâncare, aceeași părere a avut-o și Fly, pisicuța atomică.

Încă un P.S.: Nu, ca fiecare articol de genul ăsta, nu e reclamă, doar o părere sinceră.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *