La Brilliant, un meniu al zilei foarte bun, prezentare foarte faină

Nu mă apucă prea des foamea. Nu știu de ce, dar așa sînt eu. În schimb, mănânc de poftă.

Azi i-am luat mamei un meniu al zilei, de la Brilliant. Asta după ce am consultat lista cu meniuri de pe internet. Al lor mi s-a părut  că-i cel mai ”de mâncat cu poftă”.

Am comandat meniul telefonic (la pachet), iar după vreo câteva minute am fost să-l iau. Din start, prezentarea e foarte faină. Adică nu e pus meniul în niște caserole ieftine, din ălea din polistiren, iar apoi puse într-o punga de plastic. Cele două feluri de mâncare sînt puse în niște caserole sigilate, lângă care o caserolă cu trei prăjiturele și o sticlă cu apă plată, toate într-o pungă de hârtie. Așa că, despre prezentare, numai de bine.

Ca de obicei, nu îmi era foame. Și apoi, luasem meniul pentru mama. Însă mi-au făcut cu ochiul prăjiturelele, așa că am împărțit mâncarea cu mama, jumi-juma.

Înainte să vă spun cum e mâncarea, e de menționat că o porție a fost suficientă ca să se sature două persoane.

Bun. Acuma, despre mâncare. Ciorba a la grec e foarte gustoasă. Cam toți cei care se ocupă de gătit (și, bineînțeles, mâncăcioșii) știu că toată treaba pentru o ciorbă a la grec reușită e baza. Dacă asta-i bună, e super. Ba chiar pe aceeași bază se face și ciorba de burtă.

La Brliliant, bucătarul sigur știe să facă o bază așa cum trebuie pentru ciorba a la grec. Așa că pot să vă spun că a fost foarte bună. Felul doi a fost juma de pui la rotisor cu cartofi aurii. Foarte bun și felul doi. Mai ales cartofii, pe care i-am mâncat eu toți, mama rămânând cu puiul. Dar am gustat și din pui și a fost bine făcut.

Prăjiturelele… Sincer, nu știu dacă am spus vreodată despre prăjituri că n-ar fi bune, indiferent de care ar fi (în special cele de casă). Așa că n-am cum să zic decât atât: mmmm…

Da, e loc și de o concluzie. 5 stele, atât pentru mâncare, cât și pentru prezentare.

P.S.: După felul în care a mirosit punga cu mâncare, aceeași părere a avut-o și Fly, pisicuța atomică.

Încă un P.S.: Nu, ca fiecare articol de genul ăsta, nu e reclamă, doar o părere sinceră.


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism:

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *