ProTeatru recrutează voluntari pentru festivalul Curtea Artiștilor, ediția 2022

Asociația ProTeatru organizează un o nouă serie de recrutări pentru cei care doresc să participe ca voluntari la cel mai important festival de teatru din zonă – Curtea Artiștilor. Echipa festivalului invită doritorii să se înscrie în cea mai dinamică comunitate pentru tinerii care susțin activitățile culturale.

Echipa ProTeatru așteaptă să-i cunoască, în 2 iunie, ora 18:00, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (lângă Prefectură), pe tinerii care doresc să contribuie la organizarea pieselor de teatru, concerte, seri de stand-up comedy și alte zeci de activități care au loc în fiecare vară la Curtea Artiștilor.

Voluntariatul în cadrul ProTeatru este o oportunitate unică. Împărțirea se va face în departamente specifice, cum ar fi: Ticketing & Acces, Promo & PR, Venue & Logistic și Protocol, în funcție de abilitățile și interesele fiecăruia. Pe lângă șansa de a face parte dintr-o echipă dinamică și distractivă, voluntarii au ocazia să cunoască artiști faimoși, să participe din culise la evenimentele importante ale verii și să-și dezvolte abilități utile. Vor avea acces la activități organizate special pentru ei și exclusiv pentru echipa ProTeatru.

Este necesară înscrierea în prealabil, prin completarea unui formular scurt care poate fi accesat prin următorul link: https://forms.gle/FdoiduU4LK9ugibf7.            

În 2 iunie, ora 18:00, la Centrul de Cultură și Artă sunt așteptați cei care completează formularul, pentru a cunoaște echipa asociației și pentru a lua parte la un scurt interviu și la o discuție despre ce presupune voluntariatul pentru Curtea Artiștilor, ediția 2022.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *