Școlari din Șimleu Silvaniei inspiră comunitatea cu Asociația “Suflet Bun”

Înființarea unei asociații pentru protecția animalelor este un exemplu viu al implicării active în comunitate pentru trei tineri din Șimleul Silvaniei.

Alex Costas, Alexia Boșca și Delia Maxim, elevi în clasa a XII-a, la Colegiul Național “Simion Bărnuțiu”, au demarat proiectul “Suflet Bun” cu determinare și pasiune pentru a aduce o schimbare pozitivă în viețile animalelor fără stăpân.

Fără așteptarea unor sponsori generoși sau a unei finanțări consistente, cei trei tineri au pus laolaltă voința și resursele proprii pentru a face posibilă înființarea asociației. De la salvarea câtorva câini și pisici de pe străzi și până la găsirea lor de noi stăpâni, acești tineri au arătat că schimbarea poate porni de la fiecare individ, indiferent de vârstă sau resurse.

Cu sprijinul medicului veterinar Sebastian Pădurean, cei trei elevi își propun să construiască un adăpost decent pentru animalele fără stăpân, oferindu-le un cămin sigur și iubire. Planurile includ și amenajarea unei mini grădini zoologice, un adevărat “colț de rai”, care va adăposti diverse specii de animale exotice și domestice, oferind în același timp o oază de relaxare pentru comunitate.

Apelul către comunitate este simplu: nu alungați și nu maltratați animalele! Și ele sunt suflete și merită protecție și îngrijire.

Asociația “Suflet Bun” oferă la nevoie şi o alternativă responsabilă pentru cei care nu mai pot avea grijă de animalele de companie sau nu au unde să le crească.

Într-o lume în care solidaritatea și empatia sunt tot mai rare, gestul acestor tineri este un exemplu de lumină și speranță pentru comunitatea din Șimleu Silvaniei și pentru întreaga societate.

Îi încurajăm pe toți cei care împărtășesc aceeași viziune să se alăture acestui demers și să ofere sprijin, fie prin donații materiale sau financiare, fie prin voluntariat.

Prin implicare, putem face o diferență reală în viața animalelor fără stăpân și în comunitate. Fii parte din schimbare și contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru toți!

“Suflet Bun” demonstrează că fiecare gest contează și că schimbarea poate începe chiar de la noi înșine.

 Îi aplaudăm pe Alex, Alexia și Delia pentru inițiativa lor și îi încurajăm să continue să aducă lumina și bucuria în viețile celor mai nevinovați și vulnerabili dintre noi – animalele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *