Sergiu și Luiza (CORBU), oameni cu lumină: ”Doar arta mai poate schimba lumea”


Pe oamenii care se văd, indiferent cât de întuneric ar fi, i-am numit oameni purtători de lumină. Iar oamenii ăștia purtători de lumină sînt, dacă e să cernem sita socială, niște comori. Ei sînt cei care pot face diferența dintre o lume moartă, inertă, fără suflet chiar, și o lume unde creația e ”buricul pământului”. O lume unde arta contează.

Oamenii purtători de lumină sînt rari, iar șansa să îi întâlnești pe parcursul unei vieți e una mică. Și asta pentru că o fi lumea mică, dar, totuși, e atât de mare.

Am întâlnit câțiva astfel de oameni. Puțini, e drept, dar am întâlnit. Doi dintre ei sînt Luiza Mitu și Sergiu Boldor, cei care au pus bazele unui proiect care pune arta, creația, muzica, în prim-plan: CORBU.

Emisiunea ”Pur și simplu” e despre oameni frumoși, oameni cu lumină. Emisiunea asta e, în primul rând, despre cei care îmi stau alături preț de aproape o oră, sau chiar mai mult, cum a fost în ediția asta a emisiunii, când i-am avut alături pe Sergiu și Luiza. Și mi-a plăcut fiecare minut.

Nu știu de ce și de unde mi-a venit, însă i-am pus, la finalul emisiunii, să așeze în ordine cuvintele (cu tot ceea ce înseamnă): iubire, credință, cunoaștere, sinceritate, umanitate. Și, a adăugat Luiza, frumusețe. Apoi, imediat după ce am terminat de vorbit, am știut și de ce: pentru că despre asta e vorba atunci când spui oameni cu lumină.

Uitați-vă la emisiune. Sigur o să vă placă. Luiza și Sergiu sînt atât de faini…


Susţine
   DONEAZà  
contribuind la promovarea unui altfel de jurnalism:

Asociaţia Reporter pur şi simplu
CIF: 27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank

Credem, sincer, că se poate face
jurnalism fără circ mediatic, de oricare ar fi acesta.
Un jurnalism care să promoveze frumosul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *