Sergiu și Luiza (CORBU), oameni cu lumină: ”Doar arta mai poate schimba lumea”


Pe oamenii care se văd, indiferent cât de întuneric ar fi, i-am numit oameni purtători de lumină. Iar oamenii ăștia purtători de lumină sînt, dacă e să cernem sita socială, niște comori. Ei sînt cei care pot face diferența dintre o lume moartă, inertă, fără suflet chiar, și o lume unde creația e ”buricul pământului”. O lume unde arta contează.

Oamenii purtători de lumină sînt rari, iar șansa să îi întâlnești pe parcursul unei vieți e una mică. Și asta pentru că o fi lumea mică, dar, totuși, e atât de mare.

Am întâlnit câțiva astfel de oameni. Puțini, e drept, dar am întâlnit. Doi dintre ei sînt Luiza Mitu și Sergiu Boldor, cei care au pus bazele unui proiect care pune arta, creația, muzica, în prim-plan: CORBU.

Emisiunea ”Pur și simplu” e despre oameni frumoși, oameni cu lumină. Emisiunea asta e, în primul rând, despre cei care îmi stau alături preț de aproape o oră, sau chiar mai mult, cum a fost în ediția asta a emisiunii, când i-am avut alături pe Sergiu și Luiza. Și mi-a plăcut fiecare minut.

Nu știu de ce și de unde mi-a venit, însă i-am pus, la finalul emisiunii, să așeze în ordine cuvintele (cu tot ceea ce înseamnă): iubire, credință, cunoaștere, sinceritate, umanitate. Și, a adăugat Luiza, frumusețe. Apoi, imediat după ce am terminat de vorbit, am știut și de ce: pentru că despre asta e vorba atunci când spui oameni cu lumină.

Uitați-vă la emisiune. Sigur o să vă placă. Luiza și Sergiu sînt atât de faini…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *