Teatru la Zalău: „Cine spală oala de mămăligă”, cu Elena Ivanca și Ioan Isaiu

Sălăjenii sînt invitați la spectacolul de teatru „Cine spală oala de mămăligă”, cu Elena Ivanca și Ioan Isaiu, joi, 24 noiembrie 2022, ora 19:00, clădirea Transilvania, Zalău.

„Cine spală oala de mămăligă”, în regia Cameliei Hâncu, a fost gândit inițial ca un spectacol de storytelling, dar devine o experiență specială atât prin interpetarea textelor de către actorii Elena Ivanca și Ioan Isaiu, cât și de prezența muzicii live la pian și flaut realizată special pentru acest spectacol de către Edith Toth. Camelia Hâncu a realizat acest scenariu pornind de la trei volume de povestiri ale lui Daniel Tiutiu: „Poveștile bătrânilor din munți”, „Povești din valea pietrilor” și „Povestiri din alte vremuri și de azi”.

Spectacolul aduce atmosfera apuseană pe scenă, prin umorul și graiul caracteristice, fiind aprofundat și printr-o supratemă, aceea a concurenței artistice între cele trei persoane de pe scenă.

Mai multe informații, rezervări și bilete: 0742 860 457.

Biletele pot fi achiziționate online:  https://www.entertix.ro/evenimente/13925/teatru-la-zalau-cine-spala-oala-de-mamaliga-24-noiembrie-2022-cladirea-transilvania-zalau.html?fbclid=IwAR2fdQHo6TP0Q1r43xgIogv8iSaGkCjlLXa0RmFt2zwMFHKhzuuT8shE1ms.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *