A.D.I. Țara Silvaniei are în componența sa 56 din 61 de Unități Administrativ Teritoriale la nivelul județului Sălaj

Pornind la finele anului 2021 cu 11 Unități Administrativ Teritoriale (UAT) – Consiliul Județean și zece primării membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Țara Silvaniei -, luna martie a anului 2022 a adus o schimbare esențială în etapa de consolidare a cooperării la nivel județean. În urma discuțiilor și propunerilor bazate pe o strategie de dezvoltare și promovare a întreg teritoriului județului Sălaj, reprezentanții a 46 de UAT-uri din Sălaj au aderat prin Hotărâri de Consiliu Local la A.D.I. Țara Silvaniei. Astăzi, Asociația are în componența sa 56 din 61 de U.A.T.- uri la nivelul județului Sălaj.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei reprezintă o platformă de cooperare între toți membrii asociați, în scopul valorificării patrimoniului local sau regional, dezvoltării sustenabile a comunităților și a promovării tuturor resurselor materiale sau imateriale. Fundamentul principal este de a consolida dezvoltarea comunităților locale în baza oportunităților identificate, dar și de soluționare a nevoilor stringente din teritoriu.

Aceste proceduri reprezintă un proces de extindere și dezvoltare a propunerilor de acțiune la nivelul fiecărui UAT membru, de stabilire a unor priorități comune și în cele din urmă, rezultate cu un coeficient de succes crescut.

”Le spunem bun venit tuturor membrilor noi în A.D.I. Țara Silvaniei. Vă dorim o primăvară frumoasă tuturor”, este mesajul lui Daniel Stejeran, manager A.D.I. Țara Silvaniei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *