Atelier de scriere dramatică pentru copii și părinți

Părinții și copiii din Zalău pasionați de scris se pot înscrie la atelierul de scriere dramatică, care are ca scop documentarea în vederea scrierii unui nou scenariu de teatru. Pe baza acestui scenariu, MiniREACTOR va produce un spectacol de teatru muzical.

Proiectul se adresează echipelor formate dintr-un părinte și un copil cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani. Se vor selecta 5 echipe formate din câte un copil și un părinte, care vor participa la o serie de 6 ateliere de scriere dramatică  pe tema „Școala 2.0”, coordonate de dramaturga Ana Cucu Popescu și regizoarea și dramaturga Selma Dragoș.


Participarea la ateliere este gratuită, iar acestea vor avea loc online, pe platforma Zoom, în zilele de weekend 5, 6, 12, 13, 19 și 20 februarie, de la ora 11:00, durata fiind de 90 de minute, cu o pauză.

ÎNSCRIEREA

Înscrierile la ateliere se fac până la data de 31 ianuarie 2022, la adresa de mail inscrieri.minireactor@gmail.com.
E-mailul de înscriere trebuie să conțină următoarele:

  • Numele complet al participanților, vârstele participanților și orașul de reședință;
  • Jumătate de pagină (aprox. 1000 de caractere) în care să scrieți, fiecare din perspectiva proprie, despre un conflict pe care l-ați avut recent în legătură cu școala;
  • Răspunsul la întrebarea: la câte dintre cele 6 întâlniri credeți că veți putea participa?

Echipele selectate să participe la atelier vor fi anunțate în data de 2 februarie pe pagina de Facebook Mini REACTOR și pe website-ul www.reactor-cluj.com.

Evenimentul face parte din proiectul „Școala 2.0”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Inspectoratul Școlar Judetean Sălaj, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Asociația Pro Teatru


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *