„Circuitul anotimpurilor” – excursie de toamnă: Tradiție deGust are Țara Silvaniei 

Excursia de toamnă din cadrul proiectului „Circuitul anotimpurilor”, dedicată vizitării zonelor propice culturilor de viță de vie, va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, urmând drumul vinului din Țara Silvaniei, spre localitatea Camăr, la Crama Fort Silvan.

Pe traseu excursioniștii vor vizita Conacul Gencsi din Ilișua, o clădire impresionantă din secolul XVIII, printre puținele construcții nobiliare din Sălaj salvate de la ruină.

Programul include plimbarea cu vinomobilul prin vie, vizitarea cramei – a zonelor de depozitare și de maturare a vinului însoțită de degustarea a trei vinuri din butoi, masa de prânz și degustarea a șase vinuri îmbuteliate, la pensiunea Kemsilvanum, jocuri și surprize oferite de gazdă și alți producători din zonă.

Costurile, care vor fi suportate individual de către fiecare turist, sunt cele de transport și degustare, în valoare de 95 lei/ adult și 55 lei/copil, la care se adaugă sprijinul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei. Excursia va fi organizată pentru un grup de 49 de persoane.

Cei interesați sînt să se înscrie la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, situat în Clădirea Transilvania, Piața Iuliu Maniu nr. 4 – 6, zilnic, între orele 9 – 17, până în 12 octombrie 2023.

Se va pleca din parcarea din spatele Primăriei municipiului Zalău, la ora 09:00, întoarcerea în Zalău – la ora 16:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *