,,Circuitul Anotimpurilor” – în cel de al doilea an

O nouă excursie din cadrul proiectului “Circuitul Anotimpurilor” s-a desfășurat sâmbătă, 24 februarie, cu participarea a peste 50 de persoane, având ca scop promovarea Municipiului Zalău ca punct de plecare pe diferite trasee turistice din județ.

De astă dată, Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Zalău, le-a propus participanţilor o excursie pe traseul Zalău – Sânmihaiu Almașului – Sfăraș – Fildu de Sus – Almașu – Zalău, cu vizitarea următoarelor obiective turistice: Biserica de lemn „Sfinții Arhangheli Mihail și Gravil” din Sânmihaiu Almașului; Conacul Szentivànyi și Biserica Reformată din Sfăraș, comuna Almașu; Atelier meșter popular, Nelu Mangău, din Fildu de Sus; Cetatea Almașului din Almașu.

”Este al doilea an în care organizăm acest gen de activitate, și am fost încurajați să continuăm de aprecierea turiștilor care au participat la excursiile de anul trecut și de numărul celor care au ales să petreacă o zi de sâmbătă, să vadă locuri pe lângă care poate au trecut de multe ori, fără să le fi vizitat sau admirat, pe care le-au descoperit cu ochi de turiști. În prima excursie din acest an, în Țara Călatei, am cunoscut alte locuri minunate din Sălaj și oameni pe măsură. Mulțumim pentru primire și pentru informațiile oferite: preotului paroh, Todor Andrei din Sânmihaiu Almașului, dnei Molnar Irma, directorul centrului de bătrâni din Sfăraș care ne-a prezentat conacul Szentivanyi și dlui Nelu Mangău, meșterul popular din Fildu de Sus! De asemenea, mulțumim celor care au fost alături de noi și vă așteptăm la următoare excursie din județul Sălaj!”, transmit organizatorii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *