Concert caritabil de colinde, la Bădăcin

Un concert caritabil de colinde va avea loc duminică, 11 decembrie 2022, începând cu ora 14:00, în incinta căminului cultural din Bădăcin.

Evenimentul, cu invitaţi din întreg judeţul Sălaj, este organizat de Maria Chiş şi Bianca Chereji, fiind dedicat strângerii de fonduri pentru salvarea micuţului Tiago Miclăuş de doar 9 luni, grav bolnav, acesta fiind diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă.

La concert vor participa şi artiştii din familia Hora Tv.

Intrarea este liberă.

Participanții la acest eveniment se vor putea delecta cu preparate tradiționale specifice satului și cu nelipsitul vin fiert cu scorțișoară. Toate produsele vor fi contra-cost, banii fiind donați cu scopul de a ajuta la strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul lui Tiago Miclăuș.

Vă invităm cu drag să luați parte la CONCERTUL CARITABIL DE COLINDE pentru micuțul Tiago Miclăuș, eveniment ce va avea loc, duminică, 11 decembrie 2022, începând cu ora 14:00, în incinta căminului cultural din Bădăcin. Artiști din toate zonele Sălajului vă vor încânta cu vocile lor şi colinde autentice”, spun organizatoarele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *