Cultură’n Șură încheie stagiunea 2023 la Căminul Cultural din Coșeiu, cu spectacolul ”Experimentul”

Ultimul spectacol din seria celor desfășurate în cadrul proiectului „10 la sat” va avea reprezentația duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18.00, la Căminul Cultural din Coșeiu.    

„Experimentul” este al cincilea spectacol pe care trupa Cultură’n Șură îl susține în Sălaj. O dovadă că trupa este foarte iubită aici este numărul mare de spectatori care au participat în fiecare locație. Spectacolul „Mama Griguță” a reunit 126 de spectatori- la Domnin, 151 – la Cheud și 252 – la Bănișor. Spectacolul „Văzduh”, susținut la Valcău de Jos, a reunit în fața scenei 164 de spectatori.

Spectacolul „Experimentul” este o comedie în regia lui Victor Olăhuț, după un text de Ion Băieșu. La fel ca celelalte spectacole Cultură’n Șură, și acesta tratează o temă serioasă, chiar dacă stârnește hohote de râs. Este vorba despre tema corupției, mereu în actualitate, în care femeia de serviciu, „însărcinată cu curățenia”, cu sinceritatea și credulitate omului obișnuit, face eforturi de a demasca hoția.

Personajele vor prinde viață mulțumită actorilor Marin Grigore, Iulian Gliță și Florentina Năstase, fiecare dintre ei cu o importantă carieră în cinematografie și teatru.

„Experimentul” este parte a ofertei teatrale propusă de Cultură’n Șură în această stagiune în cadrul proiectului „10 la sat” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Parteneri în proiect sunt Școala Gimnazială “Vasile Lucăcel” Someș-Odorhei, Primăria Comunei Năpradea, Primăria Comunei Bănișor, Primăria Comunei Coșeiu, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *