Festivalul-concurs de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”, la Zalău

Peste 60 de concurenți s-au înscris la cea de-a 13-a ediție a Festivalului-concurs de interpretare a cântecului popular „Mândru cântec sălăjean”, care se va desfășura vineri, 4 noiembrie 2022, și duminică, 6 noiembrie 2022, în Sala „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Vineri, 4 noiembrie 2022, de la ora 11.00, se vor desfășura secțiunile de concurs dedicate interpretării vocale și instrumentale pentru preșcolari și grupa pregătitoare, precum și pentru clasele I-IV.

Duminică, 6 noiembrie 2022, de la ora 14.00, tot în Sala „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, vor avea loc concursurile pentru soliști vocali și instrumentiști la clasele V-VIII și IX-XII. Acompaniază orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al CCAJS.

Juriul, format din prof. Ioan Chezan (președinte), prof. Dorel Ciobanu (membru) și Pavel Păușan (membru), va decide acordarea de premii și mențiuni la toate secțiunile menționate. Juriul va decide și asupra celui mai bun concurent al festivalului, pentru clasele V – XII, concurent care va primi Premiul Clubului Rotary Zalău.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul Clubului Rotary Zalău.

Intrarea liberă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *