Machete Glamour Team, prima ediție Food Festival Zalău

Festivalul culinar “Machete Glamour Team” aflat la prima ediție îi așteaptă pe gurmanzii zălăuani, și nu numai, sâmbătă, 21 iulie 2018, cu multe surprize culinare, în parcarea restaurantului Glamour, de pe Strada Parcului nr. 2, din Zalău.

Evenimentul creat și organizat de echipa Glamour Events Halls Zalău va oferi 100% Live Cooking Show în aer liber și o tombolă cu premii. Premiile constă în platou bogat de aperitive, meniul zilei pentru două persoane servit în restaurant sau comandat la pachet, un voucher cu 5% reducere pentru un majorat sau o aniversare contractată în locația organizatorilor evenimentului, dar și un voucher cu 10% reducere pentru o nuntă contractată în locația organizatorilor. Premiile câștigate sunt transmisibile și pot fi folosite în funcție de fiecare premiu, într-un anumit interval de timp.

”Pregătește-te pentru surprizele culinare pregătite cu multă pasiune, dăruire și profesionalism de către Executiv Chef Adrian Szucs & The Team. Răcorește-ți pofta de super distracție! Tu meriți tot ce este mai bun. Ești gata pentru un super gust și 100% Live Cooking Show în aer liber?”, este mesajul organizatorilor pe pagina de Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *