„Maifest” revine la Zalău cu o nouă ediție

Forumul Democrat al Germanilor din România, Forumul Județean Sălaj și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, secția germană, vor organiza o nouă ediție a tradiţionalei sărbători „Maifest” la Zalău, sâmbătă, 27 mai 2023.

Manifestarea va debuta la ora 9.45, cu întâlnirea participanților și invitaților, sub motto-ul „Împreună formăm viitorul”, la „Casa Germană”, situată pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 47.

De la ora 10.00 va avea loc defilarea fanfarei și a ansamblurilor artistice pe traseul: Casa Germană – Centru – Parcul Central Municipal, iar de la ora 11.00 se va desfăşura un program cultural-artistic la Amfiteatrul în aer liber din Parcul Central Municipal.

Invitații speciali ai „Maifest” 2023 sunt: Fanfara Reunită a Șvabilor din Foieni și grupul de dans popular german „Regenbogen” din Oradea.

Partenerii în organizarea serbării anuale a comunității germane din județul Sălaj sunt: Guvernul României – Departamentul pentru Relații Interetnice, Primăria Municipiului Zalău, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Zalău TV.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *