Peste 400 de concurenți, la prima ediție Porolissum Trail

Cel mai important eveniment sportiv de alergare montană organizat în premieră Țara Silvaniei – Porolissum Trail, la care s-au înscris 400 de participanți din țară și din străinătate, se va desfășura sâmbătă 14 octombrie 2023.

Organizatorii propun pe lângă cele 3 trasee (Turul Santinelelor – 1,6 km, Cursa Salamandrelor – 12 km și Porolissum Trail – 23 km) și o experiență inedită a celor care vor să petreacă o zi „alergând” prin istorie și natură împreună cu prietenii, pentru sănătate și distracție.

Pe lângă alergătorii înscriși în competiție, sunt implicați în buna desfășurare a evenimentului sute de voluntari, localnici, pasionați ai sportului, ai istoriei și petrecerii timpului liber în natură.

Printr-un cumul de factori, competiția de trail propusă de CS TODO RUN alături de A.D.I. Țara Silvaniei, a stârnit reacția comunității locale, a autorităților și a mediului privat prin implicarea tuturor în acest eveniment.

Consiliul Județean Sălaj, prin A.D.I. Țara Silvaniei sprijină această competiție, alăturându-se zecilor de sponsori și parteneri ai evenimentului.

Mai multe detalii despre acest eveniment, pe www.porolissumtrail.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *