Publicația Sălajul Pur și Simplu împlinește 5 ani!

…Se poate și altfel.

Acum cinci ani, am luat o idee – aceea că se poate și altfel de jurnalism -, și am transformat-o în realitate, chiar dacă nu doar că nu am fost sprijiniți de nimeni, în niciun fel, ba chiar am fost descurajați din toate părțile: ”Bine, mă, cine crezi că mai are chef să citească nu știu ce articole? E sătulă lumea de presă, n-are rost…”

Am crezut că se poate și altfel. Chiar am crezut, iar asta a fost de ajuns pentru ca publicația Sălajul pur și simplu să prindă viață. Însă, pentru a-și justifica existența, a fost nevoie de acel ceva care să dea un sens ideii ”…se poate și altfel”. Iar acel ceva sînteți voi, cititorii, rațiunea de a fi a unei publicații. Și fiecare dintre voi – tot mai mulți, în fiecare an -, e important, fiecare dintre voi face parte din acest ”…se poate și altfel”. Și ăsta e cel mai mare câștig al nostru, faptul că Sălajul pur și simplu a devenit un fel de familie mai mare, că am găsit prieteni printre voi, iar asta e de ajuns pentru a continua cu ceea ce facem.

Am împlinit 5 ani. Mergem mai departe!


3 thoughts on “Publicația Sălajul Pur și Simplu împlinește 5 ani!

  1. La mulţi ani, la cât mai mulţi ani publicaţiei! Din nefericire ştim cu toţii că apetitul publicului pentru ştiri negative este imens, şi poate nu e neapărat numai vina lor (lipsă de educaţie, viaţă dificilă şi plină de lipsuri care te înrăieşte, etc). Personal, cred că şi presa are partea ei de vină şi cercul vicios nu ştiu dacă se va închide, prea curând.
    SPS este o oază de linişte, lumină şi cultură în centrul unei păduri sinistre şi anoste, de aceea eu vă doresc să aveţi satisfacţia şi un număr cât mai mare de cititori.

  2. Felicitari! Recunosc, imi place foarte mult ce ati construit. Succes in continuare!!! La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *