Reușită meritorie! Junioarele de la HC ”Valeria Motogna” Zalău, locul 3 la Turneul final Speranță junioare 2

Echipa Handbal Club ”Valeria Motogna” Zalău a avut o prestație meritorie la turneul final al speranțelor, care a avut loc în perioada 1 – 5 iunie 2024, la Plopeni.

După ce au terminat turneul semifinal al speramnțelor pe locul 1, jucătoarele antrenate de Valeria Motogna și Ana Maria Șomoi au obținut locul 3 la turneul final.

”Cred ca cel mai important este că un număr de 15 sportive au terminat campionatul în ultimul lui act, fiind și turneul speranța!

Au fost 5 meciuri în 5 zile cu trăiri și emoții maxime, am trecut prin momente dificile sau mai ușoare pe parcursul unui joc !

Experiența acumulată de sportivele noastre va fi una benefică în viitor!

Indiferent dacă veți avea șansa să continuați în sportul de performanță sau veți alege altă cale în viață, această medalie (speranța) va rămâne mereu o amintire frumoasă! Mulțumesc fetelor pentru tot efortul depus în acest campionat : Kovacs Kata, Șandru Daria, Salajan Diana (cel mai bun centru al turneului, a pierdut titlul de golgheter la un 1 gol), Lapadat Maria (cea mai tehnică jucătoare) Kovacs Evelin, Șamșudan Iulia, Bartus Kitti, Palic Alexandra, Sandor Antonia, Rapolti Sofia, Kovacs Napsugár, Marian Andreea, Alb Maria, Suloman Sofia, Șamșudan Adelina”, este mesajul postat de Valeria Motogna, pe pagina sa de facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *