Slanăfest – târg al produselor tradiționale și competiție culinară tradițională, la Șamșud

Producători și mici fermieri locali sînt așteptați la a doua ediție Slanăfest, la un târg al produselor tradiționale și la o competiție culinară tradițională, care se va desfășura pe Aleea beciurilor din Șamșud, în 10 februarie 2024.

Alături de produsele culinare din concurs, proprietarii faimoaselor beciuri vor pregăti un adevărat festin pentru vizitatori, comunitatea locală propunându-și să ofere participanților o atmosferă relaxantă.

Evenimentul este unul de promovare a valorilor și tradițiilor locale, dar și de încurajare a micilor producători, a meșteșugarilor și își propune stimularea înființării de Puncte Gastronomice Locale (P.G.L.), ca o altă formă de sustenabilitate a turismului din Țara Silvanei.

Primăria și Consiliul Local Șamșud fac toate eforturile pentru amenajarea zonei în care se va desfășura concursul și, alături de parteneri și localnici, își așteaptă oaspeții să se bucure de un week-end însorit, în compania produselor culinare tradiționale, a vinului și a oamenilor primitori din comună.


2 thoughts on “Slanăfest – târg al produselor tradiționale și competiție culinară tradițională, la Șamșud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *